SOBOTNO ČIŠČENJE BREZ NAPREZANJA

Ali ni prijetno, kadar se na sobotno jutro lahko prebudite pozno, široko zazehate in uživate v misli, da se vam nikamor ne mudi? Ko je sobota dan za razvajanje, za vas in vaše bližnje? Na žalost mnogi danes ne morejo uživati v tem privilegiju. Vikend vse prepogosto postane tisti čas, ko je treba opraviti vse stvari, ki jih nismo utegnili postoriti med tednom. Še preden se zavemo, je vikenda konec, nam pa se zdi, da nismo imeli niti trenutka zase.

C:\Users\tanjae\Desktop\PHILIPS_DA_FC_MAY2016_POWERPRO-3-1_FC6409_PI_COUCH.jpg

Pokončni sesalnik

Gospodinjska opravila na žalost zavzamejo velik del vikenda, a z učinkovitimi in tihimi gospodinjskimi pripomočki, ki svoje delo opravijo hitro, lahko proces nujnega vsakotedenskega čiščenja napravite precej bolj enostaven. Da bi se izognili spotikanju in opletanju čez težak sesalec, ki čiščenje tal in mehkih površin vedno napravi počasno in utrujajoče, so Philipsovi strokovnjaki na trg poslali mokro-suhi sesalnik PowerPro Aqua FC6408, ki vam bo s svojim brezžičnim in učinkovitim delovanjem, zmogljivo litij-ionsko baterijo, lahkim in okretnim ohišjem ter snemljivim sistemom za mokro čiščenje omogočal hitro in priročno odstranjevanje različnih tipov umazanije in nesnage v vseh delih hiše.

BREZ NEPRIJETNEGA ISKANJA VTIČNICE V SHRAMBI

Pokončni sesalnik PowerPro Aqua FC6408 se odlikuje z nizko težo in brezžično uporabo, ki vam bosta med čiščenjem omogočali okretnost in hitro premikanje iz prostora v prostor, navdušeni pa boste tudi nad učinkovitostjo sesanja. Z lahkoto boste dosegli tudi kote in druga težko dostopna mesta. Zmogljiva litij-ionska ionska baterija zadostuje za kar do 60 minut sesanja, preden boste morali sesalnik znova priklopiti na napajanje. Sesalnik lahko napajate tudi med samim procesom čiščenja; ni vam treba čakati, da se najprej izprazni.

Dodatna prednost: sesalec brez vrečke vam bo omogočal, da si vam pri čiščenju posode ne bo treba umazati rok z napolnjeno vrečko. Posodo boste lahko preprosto izpraznili v enem samem koraku, saj sesalnik PowerPro Aqua FC6408 ne potrebuje vrečke za svoje delovanje.  

C:\Users\tanjae\Desktop\FC6408_01-za dio s ƒetkom.jpg

Sesalnik brez vrečke

KAKO DELUJE?      

Tehnologija PowerCyclone omogoča hitrejše čiščenje s pospešenim gibanjem zraka skozi ukrivljene kanale. V teh se delci prahu in nepotrebna umazanija ločijo od zraka. Po vstopu v sesalec poseben trislojni filter zajame mikrodelce in več kot 90 procentov alergenov, ki so prisotni v vsakem stanovanju: cvetni in navadni prah, celo dlake vašega ljubljenčka.

Pri čiščenju trdih tal vam bo v veliko pomoč sistem za sproščanje vode, ki bo zagotavljal optimalen dotok vlage v vsakem trenutku čiščenja. Sistem za mokro čiščenje lahko po želji tudi odstranite, kadar ga ne potrebujete in želite samo preprosto suho čiščenje; pritrjen je s pomočjo preprostih, a močnih magnetov na posodi za vodo. Krpe iz mikrovlaken so primerne za pranje v pralnem stroju.  Kadar morate čistiti mehke površine, npr. preproge, boste uporabili nastavek TriActive Turbo, ki je primeren tako za preproge kot tudi za trda tla. Nastavek omogoča čiščenje s kombinacijo motorizirane krtače in optimiziranega pretoka zraka, ki skupaj odstranita vso nečistočo. Še posebej primeren je tudi za čiščenje dlak hišnih ljubljenčkov z vašega kavča ali preproge.

Čiščenje še nikdar ni bilo hitrejše in preprostejše. Pokončni sesalnik PowerPro Aqua FC6408 je odgovor na premnoge bolečine v križu, sklanjanje, spotikanje čez žico in nesoglasja z otroki, kdo je na vrsti za sesanje dnevne sobe. Privoščite si mirne vikende in čist dom!

C:\Users\tanjae\Desktop\PHILIPS_DA_FC_MAY2016_POWERPRO-3-1_FC6409_PI_CARPET.jpg

Sesalnik