Horizont in inštrukcije kemije

kemijaHorizont je eden največjih in najstarejših centrov za inštrukcije v naši državi. Leta 1993 je bila ustanovitev podjetja, z namenom, da bi učencem, dijakom in študentom nudili dejavnost dodatnega in dopolnilnega izobraževanja, skratka da bi ponudilo profesionalno, kvalitetno in uspešno učno pomoč vsem generacijam, ki se šolajo. Horizont se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami, dobrimi rezultati, kreativnimi učitelji, kvalitetno in razumljivo razlago ter skrbjo za znanje prav vsakega posameznika.

Center Horizont deli svoje dejavnosti na štiri glavne programe, to pa so inštrukcije, priprave na splošno in poklicno maturo, jezikovne programe, prevajalsko pisarno in pa tudi on-line inštrukcije, katere so trenutno še v fazi uvajanja. Poslanstvo podjetja Horizont je pomagati čim večjemu številu posameznikov pri doseganju ciljev na poti izobraževanja skozi celo življenje. Če torej iščete inštrukcije je podjetje Horizont pravi naslov za vas.

Med ponudbo inštrukcij boste našli inštrukcije matematike, fizike, angleščine, kemije, slovenščine, nemščine, ekonomije, statistike, francoščine in drugih predmetov oziroma področij. Če potrebujete na primer inštrukcije kemije lahko obiščete spletno stran podjetja in si zagotovite inštrukcije. Inštrukcije kemije so namenjene vsem tistim, ki imajo pri kemiji učne težave in ne dosegajo minimalnih standardov znanja kemije in pa tistim, ki si želijo doseči višje oziroma zahtevnejše standarde znanja pri kemiji.

Če boste obiskali spletno stran podjetja Horizont si boste lahko ogledali tudi katere so vsebine učnega načrta za inštrukcije kemije na področju različnih ravni izobraževanja. Seveda so vsebine predpisane pri vseh predmetih, ne le pri inštrukcijah kemije. Na dnu strani boste našli cenik inštrukcij, na inštrukcije pa se boste lahko naročili kar preko spleta, potrebna bo le izpolnitev kratkega obrazca.