Darilo za otroke, nič drugega kot ledeno kraljestvo

ledeno-kraljestvoKupovanje daril je vedno vznemirljivo, zlasti kadar opravljamo nakupe za naše najdražje. Ko pa kupujemo darila za otroke, ne čakamo njihovega rojstnega dneva, ampak darila kupujemo skoraj mesečno, morda včasih tudi tedensko. Za trenutek se osredotočimo katero pesmico poje otrok in katero risanko obožuje in na ta način bomo ugotovili, katero darilo naj mu oziroma ji kupimo. Prav gotovo bo ideja prešla na katerega izmed risanih junakov. In kaj je boljšega kot pa junaki iz priljubljene risane uspešnice Ledeno kraljestvo.

Ledeno kraljestvo.

Gre za risanko kjer sta glavni junakinji Elza in Ana. Zgodba govori o punčki Ani, ki se odpravi a pot, da bi našla svojo sestro Elzo. Elza ima magično moč, ki jo je dobila že ob rojstvu. Ta moč ji omogoča, da ustvarja sneg in led. Elza zapusti Ano, ker jo med igro poškoduje s svojo nadnaravno sposobnostjo. In v bojazni, da ji ne bi nikdar več škodila, se skrije, čeprav ima Ano zelo rada. Od tu naprej pa naj opis risanke ostane skrivnost, kajti ne bi vam radi preveč izdali in posledično pokvarili užitka gledanja risanke.

Kam po darilo?

Ker so junaki zelo priljubljeni, jih lahko praktično kupite povsod, v vseh bolje založenih trgovinah ali centrih. Junaki tako lahko krasijo oblačila vaših otrok, lahko krasijo posteljo v obliki posteljnine, v obliki torbe, ki spreminja barve ali pa enostavno v obliki igrač. V kolikor imate možnost, predlagamo, da se še naučite pesmico, ki se predvaja v risanki. Na ta način bo vaše darilo za otroke popolno.